Fascination About اسپند دود کردن

همه چیز درباره گیاه جدوار

خاصیت ضدالتهابی اسپند آن را به یک گزینه مناسب برای درمان اختلالات التهابی به خصوص التهابات تنفسی تبدیل کرده است.

همچنین از آن می‌تواند برای کاهش درد رگ‌به‌رگ شدن اندام‌ها و آسیب‌های استخوانی استفاده کرد.

اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، می‌تواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ می‌شود.

با دلیل بگوئید چه کسی در این تصادف جان سالم به در برده است!؟

صفحه‌هایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکت‌ها

به تازگی آلکالوییدهای بتاکاربولین موجود در گیاه و دانه‌های اسپند به دلیل خاصیت ضد تومور (ضد سرطان) آن مورد توجه قرار گرفته‌اند.

اسپند با داشتن ترکیباتی مانند هارمالین و هارمالین، می‌تواند به افزایش سطح هورمون‌های زنانه مانند استروژن و پروژسترون کمک کند. این امر می‌تواند به نظم یافتن چرخه قاعدگی و رفع مشکلاتی مانند تاخیر یا عدم تخمک‌گذاری در زنان مبتلا به تنبلی تخمدان کمک کند.

ژله انار شب یلدا: طرز تهیه ژله انار شب یلدا و دسر خوشمزه اناری چله

گل من و تو > گل و گیاه > نگاهی به خواص اسپند نگاهی به خواص اسپند

اسپند اصالتاً گیاه بومیِ گیاه اسپند آسیا است و در خاور میانه و قسمت‌هایی از آسیای جنوبی، به‌خصوص هند و پاکستان رشد می‌کند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانه‌ها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.

 در رابطه با تاثیر دود کردن اسپند در مقابله با بیماری کرونا

اختلالات هورمونی مهم‌ترین دلایل ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها است. افرادی که سطح هورمون‌هایشان تنظیم شده نیست معمولا عوارضی، چون افزایش و کاهش وزن، تغییر رنگ پوست، اختلالات جنسی و قاعدگی، رشد مو‌های زائد و ... را تجربه خواهند کرد.

خواص درمانی فراوان این گیاه باعث شده است تا بسیاری از افراد توجه ویژه‌ای به این گیاه داشته باشند و آن را به روش‌های مختلفی مصرف کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *